Päätös sukuseuramme perustamisesta tehtiin suvun toisessa sukutapaamisessa Hauhon Lautsiassa 8.6.2002. Sukuseuraan liittyi tuolloin perustajajäseninä 25 suvun jäsentä tai heidän puolisoaan. Seura päätettiin perustaa aluksi rekisteröimättömänä ja perustamiskokous antoi samassa yhteydessä valitun sukuhallituksen tehtäväksi aloittaa seuran jäsentenhankinta. Seura rekisteröitiin vuonna 2008.

Tuuloksen ja Hauhon Sarén-suvun sukuseura ry:n varsinaisiksi jäseniksi voi seuran sääntöjen mukaan tulla hyväksytyksi jokainen Johan (Juho) Sarénin (1854-1931) tai hänen puolisonsa Iida Karoliina Sarénin (os. Liikilä) (1859-1943) suvusta polveutuva henkilö tai hänen puolisonsa. Sukuseuran nuorisojäseniksi voidaan ottaa edellämainittujen henkilöiden alle 15-vuotiaat lapset. Varsinaiset jäsenet ja nuorisojäsenet hyväksyy sukuhallitus. Jäseniksi voivat siten tulla hyväksytyiksi paitsi Juho ja Iida Sarénin jälkeläiset, myös Juhon ja Iidan sisarusten ja esivanhempien suvusta lähtöisin olevat henkilöt ja heidän puolisonsa ja lapsensa.

Toivomme mahdollisimman monen läheisemmän ja kaukaisemman sukulaisemme liittyvän seuramme jäseneksi. Olette sydämellisesti tervetulleita joukkoomme.

Sukuseuran jäseneksi ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua sukuseuran rahastonhoitajalle Marjaana Koskiselle joko puhelimella tai sähköpostilla. Katso yhteystiedot!

Ilmoita täydellinen nimesi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Halutessasi voit ilmoittaa myös seuran nuorisojäseniksi alle 15-vuotiaat lapsesi. Ilmoita heidän täydellinen nimensä ja syntymävuotensa.

Jäsenmaksusta päättää sukukokous. Vuoden 2016 kokous päätti pitää maksun ennallaan eli 10 € hengeltä vuodessa.

Suvun esimies, suvun vanhin, kunniajäsenet ja nuorisojäsenet (alle 15 v.) ovat vapautetut jäsenmaksusta. Rahastonhoitaja antaa lisätietoa jäsenmaksun maksamisesta.

Ilmoita rahastonhoitajalle myöhemmin myös muutokset yhteystiedoissasi ja mahdollinen eroaminen seuran jäsenyydestä.

Tuuloksen ja Hauhon Sarén-suvun sukuseuran säännöt.

Sukuseuran varsinaisen sukukokouksen pöytäkirja 2018